Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Amerikai Wii-prognózis

2007.02.24. 13:39 >>>> Sybilla >>>> CEGES, NINTENDO, PS3, XBOX360 >>>> : 3555 : 0


Az NPD Funworld iparkutató cég a napokban arról tett jelentést, hogy jelenleg a Wii az Egyesült Államok legsikeresebb konzolja.
Az NPD Funworld iparkutató cég a napokban arról tett jelentést, hogy jelenleg a Wii az Egyesült Államok legsikeresebb konzolja. Nem sokkal ezután a The Financial Times vakmerő előrejelzést közölt a Wii jövőjéről – mely szerinte fényesebb a bárki által korábban jósoltnál.

A The Financial Times cikke Tokió egyik legkiválóbb analizátorát, a Merrill Lynch-nél tevékenykedő Yoshiyuki Kinoshitát idézi. A neves elemző azt nyilatkozta a brit üzleti napilapnak, hogy szerinte a nem játékosok soraiban mozgásérzékelő képességeivel hódító Wii 2011-re az amerikai otthonok 30 százalékában helyet fog kapni, míg Japánban a háztartások bő egyharmadában jelen lesz.

De míg ezen jóslatok bőven locsolnak benzint a konzolháborúk tüzére, mégsem többek egyszerű előrejelzéseknél. És még az elemzők véleményei is különböznek. A Wedbush Morgan Securities elemzője, Michael Pachter szerint a jelenleg harmadik helyezett PlayStation 3 fog végül kikerülni győztesként, hála processzorainak és nagy kapacitású Blu-Ray meghajtójának. Mások szerint viszont a Sony alá van aknázva egy Xbox 360 árleszállítással, mely jelen év első felében várható.
Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.