Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Játszható Atari címek a Comic Con-on!

2007.02.16. 18:15 >>>> Sybilla >>>> CEGES, HANDHELD, NINTENDO, PSP, XBOX360 >>>> : 3899 : 0


Először mutatják be a nagyközönségnek a Bullet Witch, Godzilla: Unleashed és Dragon Ball Z Shin Budokai: Another Road játékokat a New York Comic Con 2007 rendezvényen.
Először mutatják be a nagyközönségnek a Bullet Witch, Godzilla: Unleashed és Dragon Ball Z Shin Budokai: Another Road játékokat a New York Comic Con 2007 rendezvényen. A Bullet Witch és a Dragon Ball Z Shin Budokai: Another Road az Atari szerint valószínűleg játszhatóak lesznek, a Godzilla: Unleashed-ről pedig egy nem játszható demó várható.

A Godzilla: Unleashed-et nemrég jelentették be Wii-re, DS-re és PlayStation Portable-ra, megjelenését 2007 őszére ígérve. A játékban Godzilla vagy egy másik hatalmas szörny bőrébe bújva rombolhatjuk kedvünkre egy egész sor city városképét. Az Xbox 360 exkluzív Bullet Witch Európában március 9-én várható. A játék önmagát "neo-apokaliptikus akció-kalandként" jellemzi, a japán fantasy-t az amerikai akcióval ötvözvén. A Dragon Ball Z Shin Budokai: Another Road a népszerű Dragon Ball Z sorozat legfrissebb darabja, 50 új harcmodorral és támadással megrakottan. A PSP-s stuff Észak-Amerikában márciusban jön, európai megjelenésről egyelőre nincs információ.

Az Atari marketing és eladási részlegének első embere, Nique Fajors így nyilatkozott: "Míg a Godzilla: Unleashed, a Bullet Witch és a DBZ Shin Budokai: Another Road különböző játékmenettel, történettel és vizualitással rendelkezik, mind a háromra jellemző a japán művészet és befolyás általános jelenléte – mely jelenlét a képregények és egyéb népszerű művészeti formák sajátja is."

A New York Comic Con 2007 február 23. és 25. között kerül megrendezésre a Jacob Javits Centerben.
Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.