Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Fight Night Wii-re?

2007.02.13. 16:16 >>>> Sybilla >>>> CEGES, NINTENDO, PS2, PSP, XBOX360 >>>> : 4946 : 0


A Wii Sports egyik legnagyobb dobása a bokszolós játék. A Wii Nunchuk-kal és a Wiimote-tal bevihető pofonoknak hála a Wii Boxing nagy népszerűségnek örvend a nem játékosok és a játékosok köreiben egyaránt.
A Wii Sports egyik legnagyobb dobása a bokszolós játék. A Wii Nunchuk-kal és a Wiimote-tal bevihető pofonoknak hála a Wii Boxing nagy népszerűségnek örvend a nem játékosok és a játékosok köreiben egyaránt.

A stuff egyszerű-de-nagyszerű játékmenete a jelek szerint sokak szemét szúrja az Electronic Arts-nál. A kiadók óriása több millió dollárt és munkaórát áldozott Fight Night szériája versenyképessé és realisztikussá tétele érdekében. A Fight Night Round 3 nemrég kiadott PlayStation 3-as verziója a Visual Effect Society (Vizuális Effektusok Társasága) díját nyerte el a Kiemelkedő Valós Idejű Képi Megjelenítés kategóriájában. (A játék tavaly Xbox 360-ra, PlayStation 2-re és PlayStation Portable-ra is megjelent.)

A Wii gombamódra szaporodó piaci részesedését, valamint az EA nemrég bejelentett, a Wii-t robusztusan támogatni kívánó szándékát véve alapul úgy tűnik, kompromisszum van kialakulóban. A Doghouseboxing.com egyenesen a tárgyra tért az EA Sports producerével, Michael Blank-kal készített interjú során, rákérdezve arra, várható-e Fight Night Wii-re.

"Jelenleg tárgyalunk róla" – mondta Blank. – "Felmérvén a lehetőségeket határozottan úgy látjuk, izgalmas dolgokat lehetne kihozni a Fight Night sorozat és a Wii párosításából. A Wii Boxing rendkívül egyszerű élményt nyújt, és azt hiszem pont azért tervezték ilyenre, hogy valóban mindenki kioszthasson néhány pofont. A Fight Night-ban fantasztikus körülmények között tálaljuk az ökölvívást, amely a Wii irányításával megspékelve bizonyára még inkább megfelelne a sorozat rajongói elvárásainak."

Eme nyilatkozat ellenére az EA Sports képviselői kijelentették, nincsen bejelentve Fight Night Wii-re, illetve hogy Michael csupán az új projektek feltérképezésének folyamatáról számolt be.
Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.