Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Wii-re is lesz Guitar Hero!

2007.02.09. 19:29 >>>> Sybilla >>>> CEGES, HANDHELD, NINTENDO >>>> : 6683 : 0


Habár a peres ügyeket is kiváltó Guitar Hero kontroller mozgásérzékelése eddig is limitált volt, úgy tűnik, további kihívásokkal kell szembenéznie.
Habár a peres ügyeket is kiváltó Guitar Hero kontroller mozgásérzékelése eddig is limitált volt, úgy tűnik, további kihívásokkal kell szembenéznie. A tegnapi Activision konferenciabeszélgetés résztvevői ugyanis infómorzsákat hintettek el arról, a Guitar Hero Wii-re és Nintendo DS-re készülődik.

A cég elnök-vezérigazgatója, Mike Griffith egy elemzőnek feltárta az Activisionnak a 2008-as pénzügyi évére vonatkozó terveit, melyek alapján az EA-hoz hasonlóan a Nintendo két népszerű platformjának támogatására készülnek. "A 2008-as pénzügyi évben megduplázzuk DS-es és Wii-s címeinket, többek között a Spiderman-t, a Shrek-et, a Transformers-t és a Guitar Hero-t" – nyilatkozta Griffith. Mely alapján a Nintendo masináira készülődő Guitar Hero valamikor 2007. április 1. és 2008. március 31. között várható. A két cím fejlesztője valószínűleg a Tony Hawk stúdiója, a NeverSoft lesz.
Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.