Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Új Virtual Console játékok – Wii

2007.02.06. 18:32 >>>> Sybilla >>>> NINTENDO, ONLINE, RETRO >>>> : 5102 : 0


Tegnap néhány új anyag jelent meg a Wii Virtual Console szolgáltatásán.
Tegnap néhány új anyag jelent meg a Wii Virtual Console szolgáltatásán. A letölthető játékok rendszerén jelenleg a Super Nintendo nyitócím Super Mario World, a Gain Ground Sega Genesis változata, illetve a TurboGrafx-16 beat-’em-up címe, a Vigilante érhető el.

Habár Mario a Nintendo Entertainment System napjának felragyogása óta jól ismert, igazi debütálása az SNES-hez köthető. A Super Mario World másik nevezetessége Yoshi, Mario hűséges dínójának bemutatkozása, illetve a gonosz lények nagy száma. A játék 800 Wii pontba kerül, életkori besorolása E (azaz mindenki játszhat vele.)

A Gain Ground az egykori árkád lövölde portja. Harcosaink kissé kaotikus virtuális valóságban esnek egymásnak, más embereket megmentve. A Gain Ground értéke 800 Wii pont, életkori besorolása szintén E.

A Vigilante egy oldalra szkrollozós beat-’em-up, melyben egy New York-i igazságosztó bőrébe bújva küzdünk, akinek barátnőjét, Madonnát elrabolta egy ellenséges banda. Az eredeti árkád játék az Irem alkotása. Ára 600 Wii pont, életkori besorolása E10 .
Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.